565227dhq4hbt1rl.gif

Mä tänään istuskelin rappusilla ja jäin taivastelemaan yhtä meidän eläkeläistä. Seku nyt pelekää saaneensa HIV-tartunnan. Nais-immeinen joka ei taatusti pudota pöksyjään nilikkoihin saakka, vaikka sillä "ukko" onkin. Ja ukko-kulta on sitä sorttia, ettei siitä taida niihin hommiin olla.

Tulee mieleeni aikojen takaa 2 silloosta 70-vuotiasta mammaa. He eivät voineet lähteä Espanjaan lomareissulle, kun sieltä voi saada HIV-tartunnan. Mommat lähtivät sitten Mustanmeren rannalle ja Tsernobylin ydinvoimalan räjähdys kävi samoilla viikoilla. Noh`mommat jäi ilman HIV-tartuntaa, mutta saasteen keskellä ne olivat tietämättään. Eikä ne ymmärtäneet ollenkaan kun kysyin, jotta onko he rattopoikia harrastaneet Espanjassa, kun niin HIV:tä pelekäävät??

No takaisin naapuriin. En viittynyt valistusta alkaa antamaan, se on silleen, että jos mutterit kiertyy päässä väärin päin, niin antaa olla. Vai pitäiskö mun kieltää sitä istumasta mun rappusten vierellä olevassa tuolissa?? Kas kun mäkin voin saada tartunnan ja sitä myötä mun kaikki rakkaat. Kun se pöpö tos vaan ilmas leijaillen tarttuu!!??