Tää tarina on nyt vähän myöhässä, mutta antaa mennä.

Sitä on tullut nyt luettua nivelrikosta ja muuta terveystietoa. Kaikissa kirjoituksissa vannotaan D-vitamiinin, Omega-3:sen ja C+B- vitamiinien nimeen. Täs täytyy käydä apteekissa ostamassa lisäravinteita. Kala on myrkkyä mun kihdille, mutta siitä saatavaa terveellistä rasvaakin tarvitaan, joten kokeillaan öljykapseleita. Yhdessä kirjoituksessa oli, jotta jos päässä pätkii, sei ole sukuvika, vaan siitä mitä syö. Niin jotta meikäläiselläkin on sitten väärä ruokavalio, ku pääs viiraa ja muisti pätkii. Ei sellaista luontaista hulluuta taida ollakkaan.. Senkus vaan popsii D-vitamiinia, niin tulee äärettömän fiksu pää.

Tänään tuli käytyä torilla. Mä tykkään niin kauhiasti hyasinteista ja torilta saa hyviä. Ostin taas kolme kappaletta, jotta joulun tuoksu tulee kotia. Ei ne mihinkään piisaa, mä haen taas jouluksi uudet ja senkin jälkeen, niin kauan kun niitä on.

Lucia-neito on tänään illalla Uskelan kirkossa. Tuttu tyttö, mun parturin flikka. Oomma ittekkin ollu vanhainkodilla Luciana, kun kukaan nuorista hoitsuista ei suostunu. Porukkaa vähän nauratti, kun oli lyhyt ja paksu Lucia, eikä muuton mikään neitokainenkaan. Ja mitä se vähän siinä tekee, kyllä ne nauro makiasti!!